Капітальний ремонт харчоблоку Андрушівського МЦРД "Дюймовочка" за адресою: Житомирська область, м.Андрушівка, вул. Заводська, 8
Сектор
Освіта і наука
Напрям
Забезпечення доступу до якісного та безпечного харчування у закладах освіти шляхом розвитку сучасної інфраструктури їдалень (харчоблоків)
Попереднє інвестиційне ТЕО
Статус проєкту
Інвестиційне ТЕО
Входження в портфель
Місцевий рівень ЄПП
Реалізація
Завершення
- Підготовка
- Загальний опис
- Стратегічне обґрунтування
- Економічне обґрунтування
- Фінансове обґрунтування
- Управлінське обґрунтування
Загальна інформація
Опис проєкту
Капітальний ремонт харчоблоку потрібен для усунення фізичного зносу, модернізації та відновлення його функціональних характеристик. Це забезпечує дотримання санітарних норм, поліпшує умови роботи персоналу, забезпечує кращу якість приготування та зберігання їжі.
Мета проєкту
Основна мета:
Модернізація для відповідності сучасним стандартам
Додаткова мета:
Підвищення якості послуг
Опис мети проєкту та способи її досягнення
Індикатори досягнення мети:
відповідність санітарним нормам: 100% згідно з вимогами Держпродспоживслужби,
зниження витрат на харчування на 1 дитину- 10%,
Проблеми та способи їх вирішення в наслідок реалізації проєкту
Проблема:
Застаріле обладнання харчоблоку не відповідає санітарним та безпековим вимогам, що унеможливлює якісне харчування та створює ризики для здоров`я дітей.
Вирішення: Модернізація харчоблоку дозволить забезпечити безпечні умови приготування їжі, покращить якість харчування, зменшить ризики для здоров`я та підвищить енергоефективність.
Соціально-економічний контекст
Показник
Значення
Кількість робочих місць, у тому числі для ВПО
5 шт
Кількість людей, що користуватимуться послугою
70 шт
Кількість користувачів з числа ВПО
10 шт
Стратегічне обґрунтування
Стратегічна доцільність проєкту
Сектор
Освіта і наука
Підсектор
Шкільна освіта
Напрям
Забезпечення доступу до якісного та безпечного харчування у закладах освіти шляхом розвитку сучасної інфраструктури їдалень (харчоблоків)
Стратегічний документ
Завдання
Завдання 3.1.2 Модернізовано матеріально-технічну базу закладів освіти до рівня, що відповідає су-часним вимогам та забезпечує гармонійний розвиток кожної дитини
Цілі проєкту
Показник
Базове значення
Цільовe значення
кількість дітей охоплена гарячим харчуванням
60 люд.
119 люд.
Економічне обґрунтування
Альтернативні технічні рішення
Технічне рішення 1
Капітальний ремонт харчоблоку Андрушівського МЦРД "Дюймовочка" за адресою: м.Андрушівка, вул.Заводська, 8
Технічне рішення 2
інженерно-інтегрована кухня
Загальні витрати3'120'000 ГРН3'120'000 ГРН
Середньорічні витрати100'000 ГРН100'000 ГРН
Тривалість проєкту, в т.ч.4 місяці9 місяців
Тривалість експлуатації240 місяців15 місяців
Цільові показникиВизначені Визначені
Статус технічного рішення
Активне
Відхилене
Компоненти технічного рішення
Фінансове обґрунтування
Загальний бюджет проєкту
Загальний попередній бюджет3'120'000 ГРН3'120'000 ГРН
Капітальні витрати3'120'000 ГРН3'120'000 ГРН
Операційні витрати0 ГРН0 ГРН
Попередній розпис видатків
Операційні витрати на реалізацію0 ГРН0 ГРН
На підготовку10'000 ГРН10'000 ГРН
На реалізацію3'000'000 ГРН3'000'000 ГРН
На експлуатацію100'000 ГРН100'000 ГРН
На закриття10'000 ГРН10'000 ГРН
Середня вартість проєкту на одного отримувача послуги
Одиниця послугикількість отримувачів
Вартість одиниці послуги25'211 ГРН
Дохідність проєкту
Чи передбачається проєктом отримання доходу?
ВідповідьНіНі
Механізми фінансування проєкту
Чи визначені джерела та механізми фінансування?
Джерело та механізмТакНі
Джерела фінансування
Затверджені кошти0 ГРН0 ГРН
Очікувані кошти0 ГРН0 ГРН
Підсумки техніко-економічного аналізу
Економічний аналіз
Соціальні вигоди та витрати
покращення якості харчування
Екологічні вигоди та витрати
зменшення енергоспоживання
Непрямі вигоди та витрати
зниження витрат на лікування, відсутність випадків отруєння