Капітальний ремонт харчоблоку Андрушівського МЦРД "Дюймовочка" за адресою: Житомирська область, м.Андрушівка, вул. Заводська, 8


Сектор
Освіта і наука
Напрям
Забезпечення доступу до якісного та безпечного харчування у закладах освіти шляхом розвитку сучасної інфраструктури їдалень (харчоблоків)
Попереднє інвестиційне ТЕО
Статус проєкту
Інвестиційне ТЕО
Входження в портфель
Місцевий рівень ЄПП
Реалізація
Завершення

Загальна інформація

Опис проєкту

Капітальний ремонт харчоблоку потрібен для усунення фізичного зносу, модернізації та відновлення його функціональних характеристик. Це забезпечує дотримання санітарних норм, поліпшує умови роботи персоналу, забезпечує кращу якість приготування та зберігання їжі.

Мета проєкту

Основна мета:

Модернізація для відповідності сучасним стандартам

Додаткова мета:

Підвищення якості послуг

Опис мети проєкту та способи її досягнення

Індикатори досягнення мети: відповідність санітарним нормам: 100% згідно з вимогами Держпродспоживслужби, зниження витрат на харчування на 1 дитину- 10%,

Проблеми та способи їх вирішення в наслідок реалізації проєкту

Проблема: Застаріле обладнання харчоблоку не відповідає санітарним та безпековим вимогам, що унеможливлює якісне харчування та створює ризики для здоров`я дітей. Вирішення: Модернізація харчоблоку дозволить забезпечити безпечні умови приготування їжі, покращить якість харчування, зменшить ризики для здоров`я та підвищить енергоефективність.

Соціально-економічний контекст

Показник

Значення

Кількість робочих місць, у тому числі для ВПО

5 шт

Кількість людей, що користуватимуться послугою

70 шт

Кількість користувачів з числа ВПО

10 шт

Стратегічне обґрунтування

Стратегічна доцільність проєкту

Сектор

Освіта і наука

Підсектор

Шкільна освіта

Напрям

Забезпечення доступу до якісного та безпечного харчування у закладах освіти шляхом розвитку сучасної інфраструктури їдалень (харчоблоків)

Стратегічний документ

Завдання

Завдання 3.1.2 Модернізовано матеріально-технічну базу закладів освіти до рівня, що відповідає су-часним вимогам та забезпечує гармонійний розвиток кожної дитини

Цілі проєкту

Показник
Базове значення
Цільовe значення
кількість дітей охоплена гарячим харчуванням
60 люд.
119 люд.
Економічне обґрунтування

Альтернативні технічні рішення

Технічне рішення 1

Капітальний ремонт харчоблоку Андрушівського МЦРД "Дюймовочка" за адресою: м.Андрушівка, вул.Заводська, 8

Технічне рішення 2

інженерно-інтегрована кухня

Загальні витрати3'120'000 ГРН3'120'000 ГРН
  • На підготовку
  • 10'000 ГРН10'000 ГРН
  • На реалізацію
  • 3'000'000 ГРН3'000'000 ГРН
  • На експлуатацію
  • 100'000 ГРН100'000 ГРН
  • На закриття
  • 10'000 ГРН10'000 ГРН
    Середньорічні витрати100'000 ГРН100'000 ГРН
    Тривалість проєкту, в т.ч.4 місяці9 місяців
  • Термін розробки повного ТЕО
  • 2 місяці3 місяці
  • Термін реалізації
  • 2 місяці6 місяців
    Тривалість експлуатації240 місяців15 місяців
    Цільові показникиВизначені Визначені
    Статус технічного рішення
    Активне
    Відхилене
    Компоненти технічного рішення
    До компонентів
    1
    До компонентів
    0

    Фінансове обґрунтування

    Загальний бюджет проєкту

    Загальний попередній бюджет3'120'000 ГРН3'120'000 ГРН
    Капітальні витрати3'120'000 ГРН3'120'000 ГРН
    Операційні витрати0 ГРН0 ГРН

    Попередній розпис видатків

    Операційні витрати на реалізацію0 ГРН0 ГРН
    На підготовку10'000 ГРН10'000 ГРН
    На реалізацію3'000'000 ГРН3'000'000 ГРН
    На експлуатацію100'000 ГРН100'000 ГРН
    На закриття10'000 ГРН10'000 ГРН

    Середня вартість проєкту на одного отримувача послуги

    Одиниця послугикількість отримувачів
    Вартість одиниці послуги25'211 ГРН

    Дохідність проєкту

    Чи передбачається проєктом отримання доходу?

    ВідповідьНіНі

    Механізми фінансування проєкту

    Чи визначені джерела та механізми фінансування?

    Джерело та механізмТакНі

    Джерела фінансування

    Затверджені кошти0 ГРН0 ГРН
    Очікувані кошти0 ГРН0 ГРН
    Підсумки техніко-економічного аналізу
    Економічний аналіз
    Соціальні вигоди та витрати
    покращення якості харчування
    Екологічні вигоди та витрати
    зменшення енергоспоживання
    Непрямі вигоди та витрати
    зниження витрат на лікування, відсутність випадків отруєння