12/07/2024

Оновлення DREAM: позначка «Потребує фінансування» в картці проєкту та відображення участі у фінпрограмах

В екосистемі з‘явилися додаткові опції для ініціаторів проєктів, які дозволяють уточнювати характеристики проєктів відновлення та модернізації.

1.В картці проєктів відновлення на публічному порталі http://dream.gov.ua на обкладинці (або в «шапці») з’явилося плашка «потребує фінансування», що додатково сигналізує про потребу проєкту в фінансуванні.

Тож, якщо в «Джерелах фінансування» створювач обрав пункт «Проєкт шукає фінансування», додаткова плашка з’явиться в картці проєкту, а сам проєкт потрапляє в окремий пайплайн за фільтром «Потребує фінансування».

пайплайн.png

пф.png

2. Відтепер в картці проєкту відображена історія його участі у фінансових програмах. В блоці «Джерела фінансування» можна переглянути список фінпрограм, на які подавався проєкт, деталі отримання фінансування в рамках програми, чи причини відмови.

Всі дані перелінковані з профілем відповідної фінансової програми, що дозволяє швидко ознайомитися з її детальними умовами та результатами проведення.
історія.png

3. В блоці «Джерела фінансування» в картці проєкту деталізовано дані щодо донора та етапів фінансування проєкту донором. Крім того, натиснувши на прапор країни чи лого донора, що підтримали проєкт відновлення, можна ознайомитися з інвестаційним профілем партнера відновлення на публічному порталі DREAM.

німеччина.png

Підписатись на новини