04/07/2024

DREAM Академія запускає освітню платформу

Проєктний офіс DREAM запустив окрему освітню платформу academy.dream.gov.ua – систему управління дистанційним навчанням, що дозволить ефективно створювати, проводити та звітувати про навчальні програми та курси, реалізовані Академією DREAM.

Створення платформи для дистанційного навчання забезпечить рівний доступ до всіх навчальних та методичних матеріалів щодо роботи з екосистемою в контексті відновлення та розвитку в Україні.

- Одним з наших головних завдань у впровадженні DREAM є навчання та підтримка ініціаторів проєктів, зокрема громад. Щоб посилити їхню спроможність, ми пропонуємо різноманітні навчальні матеріали та технічні рішення.

За майже рік роботи команда Академії DREAM провела більш ніж 60 навчальних заходів - вебінарів, офлайн тренінгів, воркшопів, що охопили понад десять тисяч представників громад з усієї України.

Створення освітньої платформи academy.dream.gov.ua дозволяє сформувати методологічну базу, систематизувати доступ до навчальних та практичних матеріалів та надати користувачам можливості для самоосвіти та тестування, - зазначила керівниця Академії DREAM Лариса Снігірьова.

Платформа активно наповнюється та удосконалюється. Вже зараз тут можна знайти інформаційно-навчальні матеріали у різних форматах: інструкції, статті, записи вебінарів, питання-відповіді. У зручному форматі календаря анонсуються навчальні заходи з можливістю реєстрації учасників.

Наступним кроком DREAM Academy в розвитку платформи стане:

  • запуск повноцінної бази знань (на заміну інструкціям в гугл документах);
  • створення дистанційних програм, курсів (в т.ч. MOOC), розробка тестових завдань;
  • навчання для розвитку розширеного переліку hard та soft skills (навичок) разом з партнерами.
Підписатись на новини