14/02/2024

Дані з державної системи електронних закупівель Prozorro тепер інтегровані в систему DREAM

Екосистема DREAM інтегрує дані з 9 державних ІТ-реєстрів та систем, щоб створити єдиний цифровий шлях для кожного проєкту відновлення та модернізації. Наразі дані з державної системи електронних закупівель Prozorro вже доступні для додавання в Кабінеті виконавця проєкту та відображаються в профілях проєктів на публічному порталі DREAM https://dream.gov.ua/.

Інтеграція відбувається через номер плану закупівель: виконавець додає номер до картки проєкту в особистому кабінеті в DREAM, і дані з Prozorro автоматично інтегруються в кабінеті та на порталі, в розділі "Контрактні процеси" на картці проєкту.

Розділ “Контрактні процеси" містить зокрема опис Категорії закупівлі, CPV, кошторисну та договірну вартість, статус закупівлі тощо. На окремих вкладках можна зануритися в деталі процедури закупівлі, включаючи номер плану процедури (з активним посиланням на портал Prozorro), тип закупівлі, номер договору з датою укладення, назву постачальника тощо.

Вкладка "Реалізація договору" містить дані про категорії робіт та загальну динаміку виконання договору. Вкладка "Фінансове виконання" показує динаміку постачання та оплат з календарем подій.

Також відтепер проєкти, що фінансуються коштом Європейського інвестиційного банку, в обґрунтуванні закупівель в системі Prozorro мають містити посилання на проєкт в системі DREAM.

Інтеграція даних Prozorro спрощує виконавцям наповнювання і актуалізацію даних проєктів. Це також ефективний інструмент для моніторингу тендерів, пов'язаних з проєктом, протягом усього життєвого циклу, що забезпечує прозорість та підзвітність процесу відновлення.

Приклад:https://dream.gov.ua/ua/project/DREAM-UA-200923-E52EA199/profile

Підписатись на новини